Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


KESKUS/Laboratorion ja röntgenin ajanvaraus 02 486 410
HOIDON TARPEEN ARVIOINNIT:
Sairaanhoito 02 4864 1270
Hammashuolto 02 4864 1330
Tuki- ja liikuntaelinoireiset (Fysioterapia) 02 4864 1360

Unihoitaja

Unihoitajan vastaanotto

Unihoitajan vastaanotolle voi varata ajan unettomuudesta tai muista uniongelmista kärsivät. Unettomuus tai uniongelmat voivat olla lyhyt tai pitkäkestoisia. Unihoitajan vastaanotolla käydään läpi uniongelmaa ja keskustellaan sen lääkkeettömistä omahoitokeinoista ja mietitään millaisilla keinoilla unta lähdetään parantamaan. Unihoitajan vastaanottokäyntejä järjestetään yksilöllisen tarpeen mukaan. Uniapneaa epäiltäessä tulee varata aika lääkärin vastaanotolle.

Koronatilanteen salliessa, keväällä 2022, aloitetaan myös ryhmämuotoinen uni-koulu kurssi jonne unihoitajan vastaanotolta voi ohjautua myös.

Kuntayhtymän unihoitajat ovat Jonna Sillanpää, Anne Kovanen ja Kirsi Haanpää. Unihoitajan vastaanotolle ajan saa varattua sähköisesti e-ajanvarauksesta tai soittamalla sairaanhoidon neuvontaan ja ajanvaraukseen arkisin klo 8-16 p. 02-4864 1270.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×