Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


KESKUS/Laboratorion ja röntgenin ajanvaraus 02 486 410
HOIDON TARPEEN ARVIOINNIT:
Sairaanhoito 02 4864 1270
Tuki- ja liikuntaelinoireet klo 8-11 02 4864 1360
Hammashuolto 02 4864 1330

Unihoitaja

Unihoitajan vastaanotto

Unihoitajan vastaanotolle voi varata ajan unettomuudesta tai muista uniongelmista kärsivät. Unettomuus tai uniongelmat voivat olla lyhyt- tai pitkäkestoisia. Unihoitajan vastaanotolla käydään läpi uniongelmaa ja keskustellaan sen lääkkeettömistä omahoitokeinoista ja mietitään millaisilla keinoilla unta voidaan parantaa.

Unihoitajan vastaanottokäyntejä järjestetään yksilöllisen tarpeen mukaan. Uniapneaa epäiltäessä ajan voi varata unihoitajalle arvioon tai suoraan lääkärille.

Ryhmämuotoista unikoulua järjestetään säännöllisesti. Unikouluun kuuluu kuusi viikoittaista tapaamiskertaa ja yksi seurantatapaaminen noin kuukauden kuluttua viimeisestä käynnistä.

Unikoulua toteutetaan unityökirjan mukaisesti, osallistuminen edellyttää sitoutumista tapaamisiin ja kotona tehtäviin harjoitteisiin.
Tapaamiskerroilla saat tietoa unesta, unihäiriöistä ja lääkkeettömistä hoitokeinoista.

Ryhmien aloitusajankohdasta löytyy tieto terveyskeskuksen nettisivujen ajankohtaista osiosta, Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän Facebooksivuilta sekä terveysasemien ilmoitustauluilta.

Kuntayhtymän unihoitajat ovat Jonna Sillanpää, Anne Kovanen ja Kirsi Haanpää (ei vastaanottoa tällähetkellä).
Unihoitajan vastaanotolle ajan saa varattua sähköisesti eajanvarauksesta, soittamalla unihoitajalle tai sairaanhoidon neuvontaan.

Puhelinajat unihoitajille ajanvarauksista mape klo 1213:
Anne Kovanen p. 0503431540
Jonna Sillanpää p. 0509170082
Sairaanhoidon neuvonta ja ajanvaraus mape klo 816 p. 024864 1270

 

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×