Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Psykologi Kati Hernetkoski

Puhelin (02) 4864 1352 / 040 648 7009. Puhelinaika tiistai, keskiviikko ja torstai kello 12.00–13.00.

Vastaanotolle ei tarvita lähetettä ja ajanvarauksen voi tehdä puhelinaikana. Toiminta on asiakas- ja perhelähtöistä, luottamuksellista ja maksutonta.

Terveyskeskuspsykologin työn painopiste on ennaltaehkäisevässä ja varhaisen puuttumisen mielenterveystyössä. Pääasiallisia palvelumuotoja ovat arviointi, ohjaus ja neuvonta. Tavoitteena on psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen esimerkiksi elämän muutos- ja kriisitilanteissa. Keskustelukäynnit antavat mahdollisuuden ajatusten ja tunteiden jäsentämiseen. Myös psykologin tutkimukset ja arviot ovat mahdollisia tarpeen vaatiessa.

Mielenterveyteen liittyvistä asioista löydät lisää tietoa https://www.mielenterveystalo.fi/

Terveyskeskuspsykologi toimii yhteistyössä äitiys- ja lastenneuvoloiden kanssa sekä tekee tarvittaessa alle kouluikäisten lasten kehitystason arviointeja. Psykologin luo voi hakeutua keskustelukäynnille mm. vanhemmuuteen, kasvatuksellisiin kysymyksiin ja parisuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lapsen kehitykseen ja vanhemmuuteen liittyvistä asioista löydät lisää tietoa https://www.mll.fi/vanhemmille/
Lasten työryhmän esite

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×