Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


KESKUS/Laboratorion ja röntgenin ajanvaraus 02 486 410
HOIDON TARPEEN ARVIOINNIT:
Sairaanhoito 02 4864 1270
Tuki- ja liikuntaelinoireet klo 8-11 02 4864 1360
Hammashuolto 02 4864 1330

Perhesuunnitteluneuvolan tavoitteena on seksuaaliterveyden ylläpitäminen ja edistäminen. Se pyrkii auttamaan asiakkaita ajoittamaan raskaus siten, että ei-toivottuihin raskauksiin ja raskauden keskeyttämiseen ei esiinny tarvetta.
Perhesuunnitteluneuvola tarjoaa naisen seksuaaliterveyteen ja parisuhteeseen liittyvää neuvontaa, apua sopivan ehkäisymenetelmän valintaan ja ehkäisyn käyttöön liittyvää seurantaa.

Perhesuunnitteluneuvolassa työskentelevät terveydenhoitaja ja lääkäri. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa toimivat terveydenhoitajat hoitavat koulujensa terveiden nuorten naisten ehkäisyn aloitukset ja ohjaavat sitten heidät perhesuunnitteluneuvolaan.

Perhesuunnitteluneuvola on tarkoitettu hedelmällisessä iässä oleville kuntayhtymän asukkaille. Palvelu on luottamuksellista ja käynnit maksuttomia.

Yhteystiedot:

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×