Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikejakelu kattaa pitkäaikaisen sairauden hoitoon liittyvät hoitotarvikkeet lääkärin määräyksellä.

Potilaan saadessa hoitotarvikejakelumääräyksen erikoissairaanhoidosta tai terveyskeskuksesta se pitää viipymättä toimittaa terveyskeskukseen hoitotarvikkeiden tilaamista varten.

Huom! Tarvikkeet tilataan pääsääntöisesti keskusvarastosta ja niiden toimitusaika kestää 2-3 viikkoa!

Terveyskeskuksessa ei ole mahdollisuutta pitää varastoa, joten hoitotarvikkeet tilataan tarpeen mukaan. Tarvikkeiden toimitus tapahtuu keskusvarastolta kerran viikossa. Potilas noutaa tarvikkeet terveyskeskuksesta ilmoituksen saatuaan.

Avannepotilaalla on mahdollisuus kerran vuodessa päästä avannehoitajan vastaanotolle, tarvittaessa avannehoitaja voi sopia kotikäynnin.

Avannehoitaja sh Tarja Pajula, puh 02 4864 1300 (Pöytyän terveyskeskusosasto)

Hoitotarviketilaukset

soitetaan 02 486 410 ja jätetään hoitotarvikejakelusta vastaavalle hoitajalle soittopyyntö. Hoitaja soittaa viimeistään seuraavana arkipäivänä potilaalle:

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×