Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Lähetä avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n 12 400 asukasta. Kuntayhtymässämme on 10 lääkärin virkaa. Käytössämme on Lifecare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien  kanssa kehittäen väestön palveluja ajan hengessä.   Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava.

Kuntayhtymässämme on haettavana 14.8.2020 klo 12.00 mennessä:

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Kysymyksessä on uusi virka. Perustettuun virkaan kuuluu monipuolista perusterveydenhuollon vastaanottotyötä kuntayhtymän toimipisteissä, myös omat toivomukset ja osaaminen huomioidaan. Terveyskeskuksen toiminta on järjestetty lääkäri – hoitaja työparimallin mukaisesti ammattilaisten työnjakoa ja väestön hoitoonpääsyä tukemaan. Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.  Virka täytetään  1.10.2020 alkaen  tai sopimuksen mukaan.  Palkkaus määräytyy  voimassa olevan lääkärisopimuksen ja  KVTESin mukaan. Myös oman toivomuksen voi esittää.

Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteeseen taloustoimisto@tk.poytya.fi.

Lisätietoja antaa johtava lääkäri Pirjo Hiltunen p. 040-667 1066, etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×