Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Lähetä avoin työhakemus


Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

SAIRAANHOITAJA, osa-aikainen toimi akuuttivastaanottotyöhön (20 t/vk)

Tule työskentelemään lääkärin työparina akuuttivastaanotolle. Työ on iltapäivätyötä, työaika klo 14-18 maanantaista perjantaihin. Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys. Arvostamme kokemusta vastaavantyyppisestä työstä.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon todistus terveydentilasta. Käytössä on koeaika. Työ alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 183261.

Organisaation kuvaus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 600:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä.

Haku päättyy 3.6.2018 klo 23:59.

Yhteystiedot

Lisätietoa tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström (02) 486 41 202 eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi.

 

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n 12 600 asukasta. Kuntayhtymässämme on 9 lääkärin virkaa, jotka ovat olleet vakinaisesti täytettynä. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien kanssa. Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava.

Kuntayhtymässämme on haettavana 11.6.2018 klo 12.00 mennessä

GERIATRIN VIRKA

Etsimme ensisijaisesti geriatria, mutta myös yleislääketieteen erikoislääkäri tai näille aloille erikoistuva lääkäri on tervetullut joukkoomme. Tehtävään kuuluu Riihikosken pääterveysasemalla sijaitsevan 30-paikkaisen terveyskeskusosastomme sekä kotisairaalan toiminnasta vastaaminen. Toivomme geriatrisen asiantuntemuksen jakamista myös muuhun toimintaamme. Kelpoisuusehtona on geriatrian tai yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto (myös hakuajan aikana erikoistuvat huomioidaan) ja Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy voimassa olevan lääkärisopimuksen ja KVTESin mukaan. Myös oman toivomuksen voi esittää.
Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 183665.

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Pitkäaikaisen viranhaltijamme eläköityessä etsimme uutta kollegaa joukkoomme. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Yläneen terveysasema. Tehtäviin kuuluu monipuolista terveyskeskustyötä, myös omat toivomukset ja osaaminen huomioidaan. Käytössä on väestövastuuvirkaehtosopimus, ja toiminta on järjestetty lääkäri – hoitaja työparimallin mukaisesti. Kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Virka vapautuu 1.12.2018, mutta aloittaminen ko. tehtävässä jo syyskuussa on mahdollista. Palkkaus määräytyy voimassa olevan omalääkärisopimuksen ja KVTESin mukaan. Myös oman toivomuksen voi esittää.

Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haku päättyy 11.6.2018 klo 12:00

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 183673.

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×