Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330
Fysioterapian neuvonta ja ajanvaraus: 02 4864 1360,
klo 8-12 takaisinsoitto

Lähetä avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n 12 400 asukasta. Kuntayhtymässämme on 10 lääkärin virkaa. Käytössämme on Lifecare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien  kanssa kehittäen väestön palveluja ajan hengessä.   Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava.

PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄSSÄ

on haettavana

Lähihoitajan sijaisuus 12.7.- 31.8.2021

Hei, sinä lähihoitaja! Tule tekemään lähihoitajien vuosilomien sijaisuuksia osastollemme. Työ on kolmivuorotyötä. Osastollamme on 28 potilaspaikkaa ja päivittäinen vaihtuvuus on suurta.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähihoitajan opinnot suoritettuina tai olet opiskelija, joka on suorittanut yli 2/3 opinnoistaan hyväksytysti. Voit olla myös jonkin aikaa pois alalta ollut ammattilainen. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Hakemukset Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 6.7.2021 klo 12.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 050 – 530 2194 ja osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02- 48641 302. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

Terveydenhoitaja rokotustyöhön

Tule mukavaan terveydenhoitajien joukkoomme kesäksi rokottamaan!

Olet jo laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö (559/94), tai valmistuva opiskelija. Annamme hyvän perehdytyksen työtehtävään. Myös osa-aikatyö mahdollinen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan! Yhteyden saat soittamalla johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström, p. 050-530 2194 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

HAMMASHOITAJAN  toimi.

Pöytyän kuntayhtymään kuuluu kaksi kuntaa, Aura ja Pöytyä. Kuntayhtymässä on neljä hammashoitolaa Aurassa, Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä. Käytössämme on Lifecare-tietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Hammashoitajan työnkuvaan kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi huolehtiminen vastaanoton ja hoitoympäristön toimintavalmiudesta sekä hygienian ja aseptiikan toteutumisesta.

Työnkuvaan kuuluu myös osin hammashuollon välinehuolto.

Toivomme, että voit aloittaa työt hammashoitolassamme 1.6.2021 alkaen. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva 1.10.2021 alkaen.

Hammashoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon suuntautumisopinnoilla.

Valinta on ehdollinen ja vahvistetaan hakijan toimitettua hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuntayhtymän työpaikkaterveydenhuollosta. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

 

Hakemukset: www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Heli Kriikkula, heli.kriikkula@tk.poytya.fi

puh. (02) 4864 1330 (yhteydenotot hammashuollon ajanvarausnumeron kautta).

 

Terveydenhoitajan opintovapaan ja hoitovapaan sijaisuudet (2 kpl) 31.12.2021 asti

Tule mukaan osaavaan, kouluttautumista kannustavaan joukkoomme! Yksi terveydenhoitajistamme jatkaa opintojaan ja toinen hoitovapaalla – siispä haluamme juuri sinut meille töihin.

Olet jo laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö (559/94), jolla on sekä terveydenhoitajan että sairaanhoitajan tutkinto tai valmistuva opiskelija. Annamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin.

Tehtävät sijoittuvat neuvolatoimintaan ja avohoidon varahenkilöstöön.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan! Yhteyden saat soittamalla johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström, p. 050-530 2194 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Perus- ja lähihoitajien kesälomien sijaisuus osastolla

Haluamme vielä lisää perus- tai lähihoitajia ammattitaitoiseen joukkoomme osastolle kesäksi. Potilaspaikkoja osastollamme on 28 ja päivittäinen vaihtuvuus on suurta. Työ on kolmivuorotyötä.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on perus- tai lähihoitajan opinnot suoritettuina tai olet opiskelija, joka on suorittanut yli 2/3 opinnoistaan hyväksytysti. Sijaisuudet täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 050-530 2194 ja viikosta 18 eteenpäin osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02-486 41 302. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

“Kuntayhtymässämme on tarjolla terveyskeskuslääkärin sijaisuus, lisäksi lähiaikoina kuntayhtymässämme on avautumassa virkoja haettavaksi.”

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n. 12 400 asukasta.

Kuntayhtymässämme on 10 lääkärin virkaa, joista 9 tällä hetkellä täytettynä. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma terveyskeskusosasto, laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työnantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien kanssa. Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava. Valtaosa lääkäreistämme on viihtynyt meillä jo pitkään.

Kuntayhtymässämme on tarjolla lääkärin sijaisuus, vaikka heti aloittaen, ainakin elokuun loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin, lisäksi lähiaikoina kuntayhtymässämme on avautumassa virkoja haettavaksi. Sijaisuus soveltuu hyvin esim. YEK –palvelun tai yleislääketieteen erikoistumispalvelun täydentämistä varten, sisältäen monipuolisesti vastaanottotyötä ja kiinnostuksen mukaan myös neuvolatyötä ja kouluterveydenhuoltoa. Päivystystä ei ole. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Viihtyisä työyhteisö, perehdytys ja seniorituki taataan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vt. johtava lääkäri Helena Karilainen
etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi
p. 02-486410 tai 040-6671066.

 

Sairaanhoitajan kesälomien sijaisuuksia osastolla

Hei,  sinä valmis tai valmistuva sairaanhoitaja! Haluamme ammattitaitoiseen joukkoomme osastolle lisää sairaanhoitajia kesäksi. Potilaspaikkoja osastollamme on 28 ja päivittäinen vaihtuvuus on suurta.  Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme, että sinulla on joko terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys. Tai olet terveydenhuollon opiskelija, jolla on yli 2/3 opinnosta hyväksytysti suoritettuna. Sijaisuudet täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02-486 41302 tai johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 02-486 41 202 tai 050-530 2194
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Perus- ja lähihoitajien kesälomien sijaisuuksia osastolla

Haluamme ammattitaitoiseen joukkoomme osastolle perus- tai lähihoitajia kesäksi.  Potilaspaikkoja osastollamme on 28 ja päivittäinen vaihtuvuus on suurta.  Työ on kolmivuorotyötä.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on perus- tai lähihoitajan opinnot suoritettuina tai olet opiskelija, joka on suorittanut yli 2/3 opinnoistaan hyväksytysti. Sijaisuudet täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02-486 41 302 ja johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 02-486 41 202 tai 02- 486410. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×