Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Lähetä avoin työhakemus


Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

Jalkaterapeutti

Jalkaterapeutin 20 h/vk toimi

Jalkaterapeutin tehtäviin kuuluu alaraajojen toimintojen arviointi ja toimintoja tukevat terapiat, terveyttä edistävä jalkaterapia, kliininen jalkaterapia ja jalkaterän apuvälineterapia sekä erilaisten iho/kynsimuutosten sekä jalkahaavojen hoitoon ja ehkäisyyn liittyvät tehtävät. Jalkaterapeutti tekee tiivistä, moniammatillista yhteistyötä terveyskeskuksemme muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa sekä kouluttaa, opettaa ja vastaa jalkaterapiapalveluiden kehittämisestä.

Työ sijoittuu arkipäiville. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Palkkaus määräytyy KVTESin mukaisesti. Työ alkaa 1.6.2018.

Kelpoisuusehtona jalkaterapeutin tutkinto. Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä diabeetikoiden jalkojenhoitoon sekä osaamista yksilöllisten jalka- ja varvasortoosien suunnittelusta, valmistuksesta ja niiden vaikuttavuuden arvioinnista.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 172571 
Haku päättyy: 3.4.2018 12:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström, sähköpostiosoite
eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajan toimi 1.6.2018 alkaen.

Tehtävät ovat tällä hetkellä pääsääntöisesti koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon liittyvät terveydenhoitajan tehtävät sekä muut ennalta ehkäisyyn liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys. Toivomme hakijalta kokemusta koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme halukkuutta itsensä ja työnsä kehittämiseen. Oman auton käyttö työssä on välttämätöntä.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään liittyy koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 172572.

Haku päättyy 3.4.2018 12:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström, p. (02) 4864 1202, 050-530 2194 eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi.

 

Laitoshuoltaja

Laitoshuoltajan vakinainen toimi.

Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville. Työalueena on mm. vastaanotto-, tutkimus- ja toimistotiloja.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto. Eduksi katsotaan aiempi kokemus terveydenhuollon laitoshuoltajan tehtävistä.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.Työ alkaa 16.4.2018.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 171948.

Haku päättyy 26.3.2018 12:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi, puh 050-530 2194.

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

Kirjoita koodi captcha

×