Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Lähetä avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Kuntayhtymässämme on haettavana 30.9.2019 klo 12.00 mennessä (hakuaikaa on jatkettu)

TERVEYSKESKUKSEN OSASTONLÄÄKÄRIN VIRKA

Geriatri, yleislääketieteen erikoislääkäri tai näille aloille erikoistuva lääkäri on tervetullut joukkoomme. Tehtävään kuuluu Riihikosken pääterveysasemalla sijaitsevan terveyskeskusosastomme sekä sen yhteydessä toimivan kotisairaalan toiminnasta vastaaminen sekä kehittäminen yhteistyössä osastonhoitajan ja muun henkilöstön kanssa. Kelpoisuusehtona on geriatrian tai yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto; myös erikoistuvat huomioidaan, ja Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Virka taytetään 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy voimassa olevan lääkärisopimuksen ja KVTESin mukaan. Myös oma toivomus huomioidaan.

Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 250345.

Lisätietoja antaa johtava lääkäri Pirjo Hiltunen p. 040-667 1066, etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi.

 

FYSIOTERAPEUTIN TOIMI

Tämä on juuri sinulle, ammattitaitoinen fysioterapeutti. Haemme sinua joukkoomme toistaiseksi olevaan toimeen 1.12.2019 alkaen. Keskeisiä työtehtäviä ovat osastokuntoutus ja polikliininen fysioterapia, jossa painottuu fysioterapiatarpeen arvio ja yksilöterapiat sekä ryhmien ohjaus. Terveyskeskuksessamme toimii fysioterapeutin suoravastaanotto akuuteille tuki- ja liikuntaelinpotilaille.

Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta, kykyä toimia moniammatillisissa tiimeissä sekä motivoitunutta ja kiinnostunutta työskentelyasennetta. Etuna katsotaan pätevyys toteuttaa fysioterapeutin suoravastaanottoa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Tule mukaan osaavaan, mukavaan ja kehitysmyönteiseen joukkoomme.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 249793.

Haku päättyy: 23.9.2019 12:00.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava fysioterapeutti Marja Alila p.(02) 486 41360 ja johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström, p. (02) 4864 1202, 050-530 2194 . Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

LÄHIHOITAJA

Haemme akuuttiluonteiselle osastollemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työ on kolmivuorotyötä. Työvuorot osastollamme suunnitellaan ergonomisen työvuorosuunnittelulla. Kelpoisuusehtona tehtävään on perushoitajan tai lähihoitajan tutkinto. Odotamme hakijalta hyvää hoitotyön osaamista, joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehitysmyönteistä asennetta työhön sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Haku päättyy: 23.9.2019 12:00
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 249791.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02-486 41302 ja johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 050-530 2194 tai 02-486 41202. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

 

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×