Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Lähetä avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n 12 400 asukasta. Kuntayhtymässämme on 10 lääkärin virkaa. Käytössämme on Lifecare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien  kanssa kehittäen väestön palveluja ajan hengessä.   Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava.

PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄSSÄ

on

Sairaanhoitajan sijaisuus osastolla 2.11.2020 -31.3.2021

Hei sinä ammattitaitoinen sairaanhoitaja! Haluamme sinut innovatiiviseen joukkoomme osastolle! Potilaspaikkoja osastollamme on 28 ja päivittäinen vaihtuvuus on 3,4 potilasta/vrk.  Työ on kolmivuorotyötä.  Pätevyys: terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys.

Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Hakuilmoitus löytyy Kuntarekrystä.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02-486 41302 tai johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 02-486 41 202 tai 050-530 2194 Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Lääkäri (317558) : Lääkäri

Työavain: 317558

Tehtävänimike: Lääkäri

Tehtävänkuvaus:

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n. 12 400 asukasta.

Kuntayhtymässämme on 10 lääkärin virkaa, jotka kaikki on täytetty. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma terveyskeskusosasto, laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien kanssa. Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava.

Kuntayhtymässämme on tarjolla lääkärin sijaisuus 1.12.2020 alkaen ainakin 28.2.2021 asti, mahdollisesti pitempäänkin, lisäksi lähiaikoina kuntayhtymässämme on avautumassa virkoja haettavaksi.

Sijaisuus soveltuu hyvin esim YEK-palvelun tai yleislääketieteen erikoistumispalvelun täydentämistä varten, sisältäen monipuolisesti vastaanottotyötä ja kiinnostuksen mukaan myös neuvolatyötä ja kouluterveydenhuoltoa. Päivystystä ei ole, mutta akuuttivastaanottovuoro ma-pe klo 14-17 toimii vielä joulukuun loppuun asti, vuoro osuu kohdalle noin 2 kertaa kuukaudessa. Viihtyisä työyhteisö, perehdytys ja seniorituki taataan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietojen antajat:

johtava lääkäri Pirjo Hiltunen, puh. 040-667 1066.

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi. sukunimi@tk.poytya.fi

Hakuaika 10.11.2020 kl0 12.00 asti

Työ alkaa: 1.12.2020 alkaen

Palvelusuhteen tyyppi: Määräaikainen

Palkka: Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtäväalue: Lääkärit

Rekrytoiva yksikkö: Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Terveyskeskusosasto

Työnantaja: Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Kunta: Aura, Pöytyä

 

Suuhygienisti (313555) : Suuhygienisti

Työavain: 313555

Tehtävänimike: Suuhygienisti

 

Tehtävänkuvaus:

Pöytyän ktt:n ky:ssä on haettavana SUUHYGIENISTIN vanhempainvapaan sijaisuus ajalla 12.10.2020–30.9.2021

 

Pöytyän ktt:n kuntayhtymään kuuluu kaksi kuntaa, Aura ja Pöytyä. Kuntayhtymässä on neljä hammashoitolaa Aurassa, Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä. Käytössämme on Lifecare-tietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Suuhygienistinä työskentelet osana moniammatillista työyhteisöä. Ensisijainen sijoituspaikkasi: Yläneen ja Riihikosken hammashoitolat.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Hakemukset Kuntarekryn kautta.

Lisätietojen antajat:

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Heli Kriikkula, heli.kriikkula@tk.poytya.fi,

puh. (02) 4864 1330, (yhteydenotot hammashuollon ajanvarausnumeron kautta).

Työ alkaa: 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan

Palvelusuhteen tyyppi: Määräaikainen

Palkka: KVTES

Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtäväalue: Suun terveydenhuolto

Rekrytoiva yksikkö: Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Työnantaja: Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Kunta: Aura, Pöytyä

 

 

 

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×