Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330
Fysioterapian neuvonta ja ajanvaraus: 02 4864 1360,
klo 8-12 takaisinsoitto

Lähetä avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän muodostavat Pöytyän ja Auran kunnat vireässä maaseutuympäristössä lähellä Turkua. Kuntien väestömäärä on yhteensä n 12 400 asukasta. Kuntayhtymässämme on 10 lääkärin virkaa. Käytössämme on Lifecare -potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. Terveyskeskuksessa on oma laboratorio ja röntgen. Olemme hyvä työantaja, joka rohkaisee työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien  kanssa kehittäen väestön palveluja ajan hengessä.   Työyhteisömme henki on hyvä, kaikkia ammattiryhmiä arvostava.

PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄSSÄ

on haettavana

 

PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄSSÄ

on haettavana:

Lähihoitajan sijaisuus

Hei, sinä lähihoitaja! Tule tekemään lähihoitajan sijaisuutta osastollemme. Sijaisuuden kesto on tällä hetkellä huhtikuun loppuun saakka. Työ on kolmivuorotyötä. Osastollamme on 28 potilaspaikkaa ja päivittäinen vaihtuvuus on suurta.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähihoitajan opinnot suoritettuina tai olet opiskelija, joka on suorittanut yli 2/3 opinnoistaan hyväksytysti. Voit olla myös jonkin aikaa pois alalta ollut ammattilainen. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02 – 48641 302 ja johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 050 – 530 2194. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Sairaanhoitajan sijaisuus osastolla

Hei, sinä sairaanhoitaja! Tarvitsemme osastolle sairaanhoitaja sijaisen mahdollisimman pikaisesti. Sijaisuuden kesto on tällä hetkellä tammikuun puoleenväliin, mahdollisesti pidempään. Potilaspaikkoja osastollamme on 28 ja päivittäinen vaihtuvuus on suurta. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme, että sinulla on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02-486 41302 tai johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 02-486 41 202 tai 050-530 2194 Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 

Haettavana terveyskeskushammaslääkäri viransijaisuus 1.11.2021- 11.2.2023.

Haemme hammaslääkäriä opintovapaan viransijaisuuteen 1.11.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan ensisijaisesti Kyrön hammashoitolaan, jossa vastaanottotilat löytyy kahdelle hammaslääkärille ja yhdelle suuhygienistille. Tehtävänkuva on monipuolinen ja asiakaskuntana on kaikki ikäluokat.

Kuntayhtymässämme on 6 hammaslääkärin virkaa, joista yksi toimii vastaavana hammaslääkärinä, 5 suuhygienistin tointa sekä 7 hammashoitajan tointa. Hammashoidon vastaanotot löytyvät kaikista neljältä terveysasemaltamme. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus on KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukainen. Käy tutustumassa meihin www.poytyanterveyskeskus.fi

Hakemukset 1.10.21 mennessä Kuntarekry.fi –palvelun sähköisen hakemuksen kautta. Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Heli Kriikkula, heli.kriikkula@tk.poytya.fi, puh. (02) 4864 1330 (yhteydenotot hammashuollon ajanvarausnumeron kautta).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×