Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Uusi terveyskeskuslääkärin virka

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymään on 2018 perustettu uusi, 9. terveyskeskuslääkärin virka. Uuden viranhaltijan vastuualueena on kuntayhtymän äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolalääkärin tehtävät.

Lisäksi hän  pitää potilasvastaanottoa Auran ja Yläneen terveysasemilla. Järjestelyn myötä on toteutettu väestöalueiden muutoksia: 1.3.2018 alkaen jokaisen Auran kunnan asukkaan omalääkäri on Auran terveysasemalla, ja myös Riihikosken terveysaseman väestöalueet ovat jonkin verran  muuttuneet. Järjestelyn tavoitteena on yhtenäistää ja kehittää neuvoloiden toimintakäytäntöjä, sujuvoittaa asiointia sekä lyhentää kiireettömien vastaanottojen jonotusaikoja kaikkien lääkäreiden vastaanotoilla.

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×