Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Sähköinen keskustelukanava

CHAT-PALVELU

Chat on avoinna ma-pe klo 8.00-15.30
Kaikille avoimessa sähköisessä keskustelukanavassa eli chatissa voit saada yleisluonteisia neuvoja terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa tai kysyä terveyspalveluista. Kysymykset eivät tallennu sähköiseen keskustelukanavaan. Avoimessa chatissa ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata aikaa terveysasemalle. Tietosuojasyistä älä laita avoimeen chatiin henkilötunnustasi tai luottamuksellista tietoa omasta tai toisen terveydestä tai elämäntilanteesta.

Avoimen chatin kautta, sähköisen tunnistautumisen jälkeen, voit kysyä tarkemmin ja tietoturvallisesti omaan terveyteesi liittyviä asioita. Tätä varten sairaanhoitaja pyytää sinua avoimessa chatissa suorittamaan sähköisen tunnistautumisen pankkitunnuksia käyttäen ja pääsette jatkamaan keskustelua.
Sairaanhoitajan aloitteesta keskustelunne on mahdollista laajentaa tietoturvalliseksi videopuheluksi. Tällöin hoitaja lähettää sinulle linkin palveluun. Linkin avattuasi sairaanhoitaja näkee sinut tietokoneeltaan ja hoitaja näkyy sinun näyttölaitteeltasi.
Chat–palvelua pääset käyttämään terveyskeskuksemme nettisivujen kautta, etusivulta.
www.poytyanterveyskeskus.fi

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä
Yläneentie 1
21870 RIIHIKOSKI
puh. 02 486 410

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×