Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330
Tuki- ja liikuntaelinoireiden arviointi, neuvonta ja ajanvaraus p. 02 4864 1360,
takaisinsoitto

Tiedote koronarokotuksista

Pöytyän terveyskeskuksessa on varattavissa 3.rokote kaikille yli 18v perusterveille, jos edellisestä on kulunut 4-6 kk. Yli 60 vuotiaiden 3. rokotuksen voi varata, kun 2.rokotuksesta on kulunut 3-4 kuukautta.

Voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille (THL ohje) voidaan antaa kolmas rokoteannos, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta.

Edelleen 1. ja 2. rokotuksia on varattavissa. Aikoja suositellaan varaamaan sähköisen ajanvarauksen kautta www.poytyanterveyskeskus.fi

Aikoja voi varata myös rokotepuhelimen kautta arkisin klo 12-14 numerosta 040 643 0930. Numero on ruuhkainen, suosikaa sähköistä ajanvarausta, kiitos!
Huom! Riihikosken terveysaseman koronarokotuksiin käynti Riihikosken terveysaseman Yläneentie 1 pääoven kautta.

 

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×