Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


KESKUS/Laboratorion ja röntgenin ajanvaraus 02 486 410
HOIDON TARPEEN ARVIOINNIT:
Sairaanhoito 02 4864 1270
Tuki- ja liikuntaelinoireet klo 8-11 02 4864 1360
Hammashuolto 02 4864 1330

Tiedote Pöytyän ja Auran sosiaali- ja terveyspalveluista

Varsinais- Suomen hyvinvointialue aloittaa 1.1.2023

Hyvinvointialueen aloittaessa tavoitteena on, että kuntalaiset eivät huomaa muutosta palveluissa. Pöytyän ja Auran sosiaali- ja terveyspalvelut ovat aktiivisesti mukana Tulevaisuuden sote-keskus hankkeessa. Perhekeskuspalveluiden osalta meidät on valittu 12- muun Varsinais- Suomen kunnan kanssa Valiokunta- työryhmään kehittämään tulevaisuuden perhekeskusta. Pöytyän kunta on myös mukana Voimaa vanhuuteen- ohjelmassa.

Pöytyän sosiaalityön palvelut muuttavat joulukuun alkupuolella 2022 lähelle Riihikosken terveysasemaa virastotaloon, osoite: Yläneentie 11 b. Soita ja sovi puhelimitse, jos tarvitset tapaamisaikaa. Perusturvakeskuksessa sijaitsee jatkossa iäkkäiden palveluiden palveluohjaus, kotihoidon taukotilat sekä vammaispalvelun esteettömät vastaanottotilat.

Kuntayhtymän vanha taloustoimisto on muuttanut terveysaseman tiloihin.

Auran kunnan sosiaalipalvelut muuttavat uusiin kunnantalon tiloihin keväällä 2023.

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Pöytyän kunta

Auran kunta

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×