Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330
Fysioterapian neuvonta ja ajanvaraus: 02 4864 1360,
klo 8-14 takaisinsoitto

Koronarokotusten eteneminen

Koronorokotukset etenevät saamiemme rokotemäärien mukaan. Rokotteita annetaan sitä mukaa kuin niitä saadaan noudattaen kulloinkin THL:n antamaa rokotusjärjestystä.

Rokotusten eteneminen

· jatketaan 65 – 69-vuotiaiden rokottamista

· jatketaan riskiryhmiin 1. ja 2. kuuluvien rokottamista

· aloitetaan 60 -64 -vuotiaiden rokottamista

· aloitetaan 50 -59 – vuotiaiden rokottamista

Riskiryhmään 1 kuuluvat elinsiirto tai kantasolusiirto, aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti, vaikea puolustusjärjestelmän häiriö, vaikea krooninen munuaissairaus, vaikea krooninen keuhkosairaus, lääkehoitoinen tyypin 2. diabetes sekä aikuiset, joilla on Downin oireyhtymä.

Riskiryhmään 2. kuuluvat jatkuvaa lääkitystä vaativa astma, vaikea sydänsairaus (muun muassa sydämen vajaatoimintaa), hengitystä haittaava neurologinen sairaus, immuunipuolustusta heikentävä lääkehoito (autoimmuunisairaus), vaikea krooninen maksasairaus, tyypin 1 diabetes, lisämunuaisten vajaatoiminta, uniapnea, psykoosisairaus, sairaalloinen lihavuus ( BMI > 40)

Tarkempaa tietoa riskiryhmistä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/vakavan-koronavirustaudin-riskiryhmat

Sähköinen ajanvaraus

· Rokotevuorossa oleville on käytettävissä sähköinen ajanvaraus osoitteesta www. poytyanterveyskeskus.fi

· Sähköisesti varattavia rokoteaikoja on vaihtelevasti eri terveysasemilla. Kannattaa katso myös muilla terveysasemilla varattavana olevat ajat. Niitä ei löydy silloin, kun ne on kaikki varattu.

Ajankohtaista tietoa koronarokotuksista julkaistaan Pöytyän kansanterveystyön ky:n nettisivuilla, osoitteessa www. poytyanterveyskeskus.fi, jonne tietoa päivitetään aina kun uusia tietoja on saatavilla.

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×