Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


KESKUS/Laboratorion ja röntgenin ajanvaraus 02 486 410
HOIDON TARPEEN ARVIOINNIT:
Sairaanhoito 02 4864 1270
Hammashuolto 02 4864 1330
Tuki- ja liikuntaelinoireiset (Fysioterapia) 02 4864 1360

Koronarokotukset kesäsulkujen aikana

Koronarokotukset keskitetään kesäsulun aikana (27.6.-7.8.22) Auran neuvolaan.

Aikoja on varattavissa sähköisen ajanvarauksen kautta sekä puhelimitse ma-pe klo 12-13 puh. 040 643 0930. Puhelimitse on mahdollisuus saada myös koronarokotuksiin liittyvää neuvontaa.

THL suosittelee nyt neljänsiä koronarokoteannoksia lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville 70-79-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille. Riskiryhmiin kuuluvat esimerkiksi vaikeaa sydän- tai keuhkosairautta, diabetesta ja sairaalloista lihavuutta sairastavat. Aiemmin rokotetta on jo tarjottu yli 12v vakavasti immuunipuutteisille henkilöille. Neljäs rokote voidaan antaa kohderyhmiin kuuluvalle henkilölle, kun kolmannesta annoksesta on kulunut 3 kuukautta. Jos henkilö on saanut kolme rokotetta ja sairastanut covid-19 taudin, neljättä rokotetta ei toistaiseksi anneta. Sairastettu tauti vastaa yhtä rokotuskertaa.

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×