Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Koronainfo 02 4864 1398
Keskus/Laboratorion ajanvaraus 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330
Fysioterapian neuvonta ja ajanvaraus: 02 4864 1360,
klo 8-12 takaisinsoitto

Koronarokotukset Aurassa ja Pöytyällä

Rokotusten eteneminen

· jatketaan 40 -49 – vuotiaiden rokotuksia

· jatketaan 50 -59 -, 60 -69-vuotiaiden rokotuksia

· jatketaan > 80 – ja 70 –vuotiaiden 2. annosten rokottamista

· jatketaan riskiryhmiin 1. ja 2. kuuluvien rokottamista Tarkempaa tietoa riskiryhmistä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/vakavan-koronavirustaudin-riskiryhmat

Ajanvaraus rokotukseen

· Rokotevuorossa oleville on käytettävissä ensisijaisesti sähköinen ajanvaraus osoitteesta www. poytyanterveyskeskus.fi

· Viikolla 12 rokotetut 70- 79 vuotiaat henkilöt voivat varata 2. annoksensa myös ajan sähköisestä ajavarauksesta viikolle 24.

· Sähköisesti varattavia rokoteaikoja on vaihtelevasti eri terveysasemilla. Kannattaa katso myös muilla terveysasemilla varattavana olevat ajat. Niitä ei löydy silloin, kun ne on kaikki varattu.

· Rokoteajan voi varata puhelimitse ma-to klo 14-15 numerosta 040 643 0930 ellei sähköisen ajanvarauksen käyttö ole sinulle mahdollista.

Koronarokotusten rokoteannosten väli on 12 viikkoa. Annosväliä voidaan lyhentää ainoastaan lääketieteellisistä syistä esimerkiksi ennen syöpähoidon aloittamista tai yksilöllisistä, hyvin perustelluista syistä. Pitkällä annosvälillä pystytään vahvistamaan rokotuksen suojatehoa ja tarjoamaan ensimmäisen rokoteannoksen antamaa suojaa mahdollisimman monelle. Tällä hetkellä soitamme terveyskeskuksesta viikolla 11 rokotukseen saaneille 2. rokoteannoksen aikoja. Odottakaa soittoa rauhassa.

Ajankohtaista tietoa koronarokotuksista julkaistaan Pöytyän kansanterveystyön ky:n nettisivuilla, osoitteessa www. poytyanterveyskeskus.fi, jonne tietoa päivitetään aina kun uusia tietoja on saatavilla.

Comments are closed.

Avoin työhakemus

  Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

  Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

  Nimi*

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin*

  Sähköposti*

  Liitä CV

  Työtehtävän nimi, johon haen

  Vapaamuotoinen hakemus

  ×