Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Psykologi Kati Hernetkoski
puh. 02 4864 1352, 040 648 7009, puhelinaika ti, ke ja to klo 12.00-13.00

Toiminta on asiakas- ja perhelähtöistä, luottamuksellista ja maksutonta.
Vastaanotolle ei tarvita lähetettä. Ajanvaraukset puhelinaikana.

Terveyskeskuspsykologin työn painopiste on ennaltaehkäisevässä ja varhaisen puuttumisen mielenterveystyössä. Tavoitteena on psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen erityisesti elämän kriisitilanteissa. Käynneillä on mahdollisuus tilanteiden selvittämiseen keskustellen, ajatusten ja tunteiden jäsentämisen kautta.

Terveyskeskuspsykologi toimii myös yhteistyössä äitiys- ja lastenneuvoloiden kanssa. Psykologin luo voi hakeutua keskustelukäynnille mm. vanhemmuuteen, kasvatuksellisiin kysymyksiin ja parisuhteeseen liittyvissä asioissa. Psykologi voi olla mukana myös alle kouluikäisten lasten kehitystason arvioinnissa.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×