Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Terveyskeskuksen alueella toimii jälkipuintiryhmä, jonka tehtävänä on järjestää ryhmämuotoinentapaaminen traumaattisen tapahtuman kokeneille (läheisen äkillinen kuolema, tulipalo, onnettomuus, hukkuminen tai läheltä piti –tilanne).

Traumaattisen tilanteen jälkeen ihminen saattaa tarvita tukea tapahtuneen realistiseen kohtaamiseen, omien ajatusten ja tunteiden työstämiseen ja suruprosessin alkuun saattamiseen.

Terveyskeskuksen lisäksi henkisen ensiavun toiminnassa on mukana työntekijöitä alueen sosiaalitoimista ja seurakunnista ja myös vapaaehtoisia.

Yhteydenotot Riihikosken pääterveysaseman kautta puh. (02) 486 410

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

×