Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Lähetä avoin työhakemus


Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

 Kuntarekry

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Etsimme talouspäällikköä määräaikaiseen virkaan ajalle 1.5.2017 – 31.12.2018. Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta johtamisesta ja taloushallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan isännöitsijän tehtäviin liittyvä osaaminen sekä terveydenhuoltoalan tuntemus.
Työn kuvaus:
Talouspäällikön tehtäviin kuuluu kuntayhtymän taloustoimen johtaminen, työsuojelupäällikön ja palkka-asiamiehen tehtävät sekä kuntayhtymän kiinteistöhuollosta vastaavana isännöitsijän tehtävät. Talouspäällikkö kuuluu johtoryhmään, vastaa talousarvio- ja tilinpäätösvalmistelusta ja hankintatoimesta. Talouspäällikkö on mukana myös sote – valmistelussa, tehtävä on siten näköalapaikalla uuden maakunnan perustamisessa.
Palkka: Talouspäällikön palkka on 4 124,51 euroa kuukaudessa.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 133355.
Hakuaika päättyy: 7.4.2017 klo 12.00
Lisätietoja: Talouspäällikkö Hanna Rannanperä, puh. 050 512 6023 ja
johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström, puh. 050 530 2194

 

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

Kirjoita koodi captcha

×