Tulosta sivu

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä


Keskus: 02 486 410
Sairaanhoidon neuvonta: 02 4864 1270
Hammashuollon neuvonta: 02 4864 1330

Lähetä avoin työhakemus


Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Kuntayhtymän sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

JALKATERAPEUTTI

Jalkaterapeutin 20 h/vk toimi, 1.3.2018 alkaen.

Jalkaterapeutin tehtäviin kuuluu alaraajojen toimintojen arviointi ja toimintoja tukevat terapiat, terveyttä edistävä jalkaterapia, kliininen jalkaterapia ja jalkaterän apuvälineterapia sekä erilaisten iho/kynsimuutosten sekä jalkahaavojen hoitoon ja ehkäisyyn liittyvät tehtävät. Jalkaterapeutti tekee tiivistä, moniammatillista yhteistyötä terveyskeskuksemme muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa sekä kouluttaa, opettaa ja vastaa jalkaterapiapalveluiden kehittämisestä.

Työ sijoittuu arkipäiville. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Palkkaus määräytyy KVTESin mukaisesti.

Kelpoisuusehtona jalkaterapeutin tutkinto. Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä diabeetikoiden jalkojenhoitoon sekä osaamista yksilöllisten jalka- ja varvasortoosien suunnittelusta, valmistuksesta ja niiden vaikuttavuuden arvioinnista.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Tartuntatautilain (1227/2016, 48§) edellyttämä rokotussuoja vaaditaan. Työpaikkamme on savuton.

Tointa haetaan Kuntarekry.fi sivujen kautta työavaimella 164496, hakuaika päättyy 31.1.2018 klo 12.00.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi tai puhelimitse 02-486 41202, 050-530 2194.

 

Kuntarekry

Comments are closed.

Avoin työhakemus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän asukkaille. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, muut toimipisteemme ovat Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä. Toimiva palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Päivystystoiminta keskittyy pääterveysasemalle. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton 1.6.2011 alkaen.

Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia.

Nimi*

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin*

Sähköposti*

Liitä CV

Työtehtävän nimi, johon haen

Vapaamuotoinen hakemus

Kirjoita koodi captcha

×